Έλαβα το πτυχίο Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Στη συνέχεια εκπλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου στο ακριτικό χωριό του Φανού στο νομό Κιλκίς, δίπλα στην Ειδομένη.

Ξαναγύρισα στο Α.Π.Θ. για να παρακολουθήσω για δύο χρόνα το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών. Στη συνέχεια εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία και ξεκίνησα την εκπόνηση Διδακτορικής διατριβής στο Α.Π.Θ.

Έλαβα την ειδικότητα της Παιδιατρικής στην Α’ Παιδιατρική κλινική του Α.Π.Θ. στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, και απέκτησα τον τίτλο του Ειδικού Παιδιάτρου κατά την πρώτη μου συμμετοχή στις εξετάσεις.

Η αναγόρευσή μου σε Διδάκτορα του Α.Π.Θ. έγινε το 2010.

Πήρα τον τίτλο του Διεθνώς πιστοποιημένου συμβούλου γαλουχίας(IBCLC) το 2011.Έκανα εξειδίκευση στη Νεογνολογία στην Α’ Εντατική και Νοσηλεία Νεογνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έλαβα τον τίτλο του Νεογνολόγου το 2012, κατά την πρώτη μου συμμετοχή στις εξετάσεις.

Τι είναι ο τίτλος του IBCLC (International board Certified Lactation Consultant)

Ο τίτλος αυτός αποδίδεται μετά από εξετάσεις σε θέματα που αφορούν εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με το θηλασμό και την γαλουχία γενικότερα. Αποτελεί σημαντικό εφόδιο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και ειδικών καταστάσεων που σχετίζοντιαι με το θηλασμό που, ενώ θα έπρεπε να είναι μία φυσιολογική διαδικασία, δυστυχώς έχει γίνει η εξαίρεση, παρά ο κανόνας στη βρεφική διατροφή.

Τι σημαίνει ο τίτλος του Νεογνολόγου

Ο τίτλος αυτός αποδίδεται μετά από εξετάσεις που επιτρέπονται σε Παιδιάτρους, οι οποίοι έχουν εργαστεί επι δύο χρόνια σε Μονάδα εντατικής νοσηλείας Νεογνών. Κατα τή διάρκεια της εξειδίκευσης αποκτούνται γνώσεις και δεξιότητες γύρω από την υποστήριξη του νεογνού αμέσως μετά τον τοκετό και στη συνέχεια κατά τις πρώτες ώρες και ημέρες της ζωής του και όσο προχωρά στη βρεφική ηλικία.