Έλαβα το πτυχίο Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Στη συνέχεια εκπλήρωσα την υπηρεσία υπαίθρου στο ακριτικό χωριό του Φανού στο νομό Κιλκίς, δίπλα στa σύνορα της χώρας.

Ξαναγύρισα στο Α.Π.Θ. για να παρακολουθήσω για δύο χρόνα το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών. Στη συνέχεια εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία και ξεκίνησα την εκπόνηση Διδακτορικής διατριβής στο Α.Π.Θ.

Έλαβα την ειδικότητα της Παιδιατρικής στην Α’ Παιδιατρική κλινική του Α.Π.Θ. στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, και απέκτησα τον τίτλο του Ειδικού Παιδιάτρου κατά την πρώτη μου συμμετοχή στις εξετάσεις.

Η αναγόρευσή μου σε Διδάκτορα του Α.Π.Θ. έγινε το 2010.

Πήρα τον τίτλο του Διεθνώς πιστοποιημένου συμβούλου γαλουχίας(IBCLC) το 2011.Έκανα εξειδίκευση στη Νεογνολογία στην Α’ Εντατική και Νοσηλεία Νεογνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έλαβα τον τίτλο του Νεογνολόγου το 2012, κατά την πρώτη μου συμμετοχή στις εξετάσεις.

Ολοκλήρωσα δεύτερο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών το 2018 με θέμα την Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία της βρεφικής και της νηπιακής ηλικίας

Συνεργάστηκα με τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης ως Νεογνολόγος στην αίθουσα τοκετών και στο τμήμα φυσιολογικών νεογνών από το 2017 έως το 2019. Από το 2019 συνεργάζομαι ως Νεογνολόγος με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, εφημερεύοντας στη Μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών, στην αίθουσα τοκετών και στο τμήμα φυσιολογικών νεογνών.

Τι είναι ο τίτλος του IBCLC (International board Certified Lactation Consultant)

Ο τίτλος αυτός αποδίδεται μετά από εξετάσεις σε θέματα που αφορούν εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με το θηλασμό και την γαλουχία γενικότερα. Αποτελεί σημαντικό εφόδιο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και ειδικών καταστάσεων που σχετίζονται με το θηλασμό που, ενώ θα έπρεπε να είναι μία φυσιολογική διαδικασία, δυστυχώς έχει γίνει η εξαίρεση, παρά ο κανόνας στη βρεφική διατροφή.

Τι σημαίνει ο τίτλος του Νεογνολόγου

Ο τίτλος αυτός αποδίδεται μετά από εξετάσεις που επιτρέπονται σε Παιδιάτρους, οι οποίοι έχουν εργαστεί επι δύο χρόνια σε Μονάδα εντατικής νοσηλείας Νεογνών. Κατα τή διάρκεια της εξειδίκευσης αποκτούνται γνώσεις και δεξιότητες γύρω από την υποστήριξη του νεογνού αμέσως μετά τον τοκετό και στη συνέχεια κατά τις πρώτες ώρες και ημέρες της ζωής του και όσο προχωρά στη βρεφική ηλικία.